how to buy picrolax cheap viagra soft (sildenafil citrate) for sale buy slimonil men 60caps canada pharmacy buy trikatu online australia cheap combimist l inhaler for sale
Tartă cu legume coapte

Rețeta care-l poate cuceri din prima. Tartă cu…

V-ați cunoscut de curând și e prima dată când îl inviți la masă. Ți-ai dat seama deja că e un tip care știe să aprecieze deopotrivă plăcerile simple și micile delicii sofisticate. Ai vrea să pregătești ceva nu prea complicat, dar de efect, perfect pentru o cină în doi, alături de un pahar de vin bun și… mult romantism.

Dacă ești în pană de idei, îți sugerăm această tartă delicioasă, ușoară și consistentă în același timp, cu un regal de arome și gusturi, căreia nu-i va putea rezista. O ploaie de verdețuri proaspete și brânză topită adaugă nota finală legumelor coapte în crusta crocantă, în această rețetă savuroasă.

Tartă cu legume coapte

Ingrediente
400 g vinete
400 g dovlecei
1 ardei
roșu, tăiat bucăți mari
1 ardei galben, tăiat bucăți mari
150 g ceapă roșie, tăiată bucăți mari
1 cățel de usturoi, tocat
1 lingură rozmarin sau cimbru proaspăt, tocat, plus alte câteva crenguțe pentru ornat
3 linguri ulei de măsline
sare și piper negru
125 g foi de foitaj
75 g mozzarella nu foarte grasă, sfărâmată

Pasul 1
Se încălzește cuptorul la 200°C. Se taie vinetele și dovleceii în rondele de 1 cm. Se aranjează toate legumele într-un singur strat într-o tavă adâncă, se presară usturoiul și rozmarinul sau cimbrul peste ele, apoi se stropesc cu 2 linguri de ulei de măsline. Se adaugă sare și piper după gust.

Pasul 2
Se coc legumele 40-60 de minute sau până când s-au înmuiat și s-au rumenit.

Pasul 3
Între timp se pune o tavă întinsă în cuptor să se încălzească. Se tapetează o formă de tartă de 20-23 cm cu foile de aluat, ungând pe rând fiecare strat cu ulei. Se îndoaie marginile după formă. Se pune formă de tartă în tavă întinsă și se coace 5-8 minute până ce aluatul devine auriu.

Pasul 4
Se micșorează flacăra cuptorului la 160°C. Se așază legumele coapte peste foitaj și se presară uniform brânză, rozmarin și cimbru tocat. Se mai dă la cuptor 10 minute sau până când se topește brânza. Se taie în patru și se servește caldă.


Leave Comment

© 2018 Tarsago Media Group