buy zovirax (acyclovir) 400 mg canada pharmacy can i buy lopimune online buy valacyclovir from canada buy benicar 10 mg from india allegra 30 mg buy online uk

Prepara-ti propriul parfum

Iata doua remedii pentru… suflet: retete pentru apa de colonie clasica si apa de toaleta cu aroma naturala de vanilie.

De mii de ani, prafumurile desavarsesc frumusetea feminina. Iti spunem cum sa folosesti ingrediente placut mirositoare din flori, fructe, esente lemnoase si mirodenii pentru a prepara parfumuri artizanale si foarte personale.
Apa de colonie, clasica inca de pe vremea bunicii, se poate prepara in casa: la 300 ml votca se adauga 12 picaturi ulei eteric de bergamota, 12 picaturi ulei eteric de lamaie, 10 picaturi ulei de portocale, 10 picaturi ulei de geranium, 6 picaturi ulei de rozmarin si 3 picaturi ulei Neroli. Amestecul se agita bine si se lasa sa se odihneasca 2 zile. Apoi se adauga 300 ml apa distilata, se mai agita inca o data si se mai lasa sa se macereze o saptamana.
O apa de toaleta foarte feminina cu aroma fina de vanilie se poate prepara foarte usor: se cresteaza 2 batoane de vanilie si se acopera cu 100 ml alcool rafinat (40%). Dupa 3 zile se indeparteaza batoanele de vanilie si se adauga 250 ml apa distilata.
Succes!


Leave Comment

© 2018 Tarsago Media Group