Nutrienti pentru slabire: Proteine

Afla de ce proteinele nu trebuie sa lipseasca din nicio dieta. Proteinele cresc satietatea si sporesc arderile de calorii dupa ce mancam. De aceea, ele nu trebuie sa lipseasca din nicio dieta. Afla mai multe despre rolul proteinelor in alimentatie si in cura de slabire.
Text articol:

Acestea reprezinta un macronutrient puternic, din mai multe motive: mentin sanatatea pielii, a parului, a unghiilor, oaselor si muschilor.
Ofera, de asemenea, si un sprijin consistent in pierderea in greutate, conform unui studiu realizat, in 2002, de Universitatea de Stat din Arizona. Proteinele cresc satietatea si sporesc arderile de calorii dupa ce mancam.
Cu alte cuvinte, mesele bogate in proteine, mai degraba decat cele bogate in carbohidrati, conduc la o stare de bine pronuntata, la diminuarea senzatiei de foame si la arderea mai multor grasimi – adica trei beneficii intr-unul singur.
Studii anterioare au aratat, de asemenea, ca persoanele care urmeaza diete bazate in special pe proteine scad, in general, consumul de alimente cu aproximativ 10%.
Expertii recomanda in jur de 40 de grame de proteine zilnic pentru femei si 56 g pentru barbati.
Alimente care cotin proteine sunt fasolea, nucile, semintele, carnea rosie, lintea, carnea de pasare, fructele de mare, somonul, homarii, oule.


Adaugă un comentariu

author
De Dinu Florian
Comentarii recente
    Top Postari

    © 2018 Tarsago Media Group