Termeni si conditii

 

TERMENI SI CONDITII

 1. GENERAL
  Utilizarea prezentului site echivaleaza cu acceptarea acestor termeni si conditii („Termeni si Conditii”) practicate de Tarsago Romania SRL („Tarsago Romania SRL”). Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii, va rugam sa nu utilizati prezentul site.
  Tarsago Romania SRL depune toate eforturile pentru a se asigura ca informatia publicata pe acest site este corecta. Cu toate acestea, Tarsago Romania SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru corectitudinea informatiei sau pentru continutul acesteia. Utilizatorii care se bazeaza pe aceasta informatie isi asuma toate riscurile in aceasta privinta.
 2. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Declar ca sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie prelucrate de catre Tarsago Romania SRL si de catre eventualele persoane împuternicite ale acesteia precum si partenerilor de afaceri ai Tarsago Romania SRL în România / Uniunea Europeana în scopurile indicate. Fac aceasta declaratie si imi exprim consimtamantul, cunoscand drepturile de care beneficiez conform Legii 677/2001.

ACCEPT COMUNICARI COMERCIALE DIN PARTEA TARSAGO ROMANIA SRL SI PARTENERII SAI

Toate persoanele carora le este adresata aceasta promotie isi pot exercita fata de operator si reprezentantul acestuia oricare si toate drepturile ce le sunt conferite în acest sens de Legea nr. 677/2001 mentionata mai sus, inclusiv dar fara a se limita la drepturile mentionate de art. 12 – 15 din aceasta lege, si anume dreptul de acces, de interventie si de opozitie în legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Scopul tuturor operatiunilor de prelucrare a datelor de catre operatorul Tarsago Romania SRL având numarul de operator 650/2013 este promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor, prin mijloace de genul postei, al postei electronice, SMS sau mijloace de marketing la distanta, altele decât modalitatile promotionale obisnuite. Tarsago Romania SRL va putea trimite datele dumneavoastra personale unor parteneri de afaceri in scopul primirii de oferte comerciale din partea acestora. Daca nu doriti sa primiti ofertele noastre, contactati Serviciul Clienti, Str. Vulturilor nr 18-18A, sector 3, Bucuresti, Telefon: 021.201.99.99.

 1. DREPTURI DE AUTOR
  Acest site, precum si toate materialele continute de acesta, incluzand fara a se limita la text, grafica, imagini, programe, informatii, date, produse, servicii, fac obiectul protectiei drepturilor de autor si a celorlalte drepturi de proprietate industriala si apartin Tarsago Romania SRL, cu exceptia situatiilor in care este stipulat in mod expres contrariul. Utilizatorii au dreptul sa vizioneze si sa descarce pe un singur calculator, o singura copie a acestui site, exclusiv pentru scopuri personale si necomerciale. În afara de dreptul mentionat mai sus, utilizatorii nu au dreptul sa reproduca, sa descarce sau sa retransmita in nici un fel continutul acestui site fara acordul prealabil scris al Tarsago Romania SRL.
 2. SECURITATE
  Tarsago Romania SRL depune toate eforturile pentru a verifica si testa materialele postate pe site in toate fazele de producere a lor. Este intotdeauna util ca utilizatorii sa foloseasca un program anti-virus pentru toate materialele descarcate de pe internet.
  Tarsago Romania SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru orice pierdere, intrerupere sau distrugere a datelor sau a computerului utilizatorului care ar putea aparea in timpul sau ca urmare a utilizarii de materiale de pe site-ul lmearetetelor.com
 3. CONFIDENTIALITATE
  Tarsago Romania SRL a adoptat standarde inalte de asigurare a confidentialitatii. Toate informatiile – incluzand tranzactiile efectuate on-line, precum si intreaga corespundenta – sunt gestionate cu cea mai mare atentie.

Comunicari prin posta electronica
Tarsago Romania SRL nu transmite comunicari comerciale prin posta electronica decat la cerearea sau cu consimtamantul prealabil expres al destinatarului. O data primit un asemenea consimtamant din partea destinatarului, acesta va putea primi comunicari comerciale prin posta electronica din partea Tarsago Romania SRL. Daca destinatarul transmite o solicitare de a de a nu mai primi asemenea comunicari, Tarsago Romania SRL va elimina adresa de e-mail a solicitantului si datele de identificare ale destinatarului din inregistrarile sale.

 1. COMENZI ON-LINE
  Tarsago Romania SRL organizeaza vanzarea pe baza comenzi on-line a produselor sale. Tranzactiile cu produsele oferite de magazinul on-line se desfasoara cu stricta respectare a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic.
  Toate produsele Tarsago Romania SRL comandate on-line beneficiaza de garantia calitatii pe care Tarsago Romania SRL o ofera pentru toate produsele sale, indiferent de modalitatea de achizitionare.
  Utilizatorii care transmit comenzi on-line, vor primi din partea Tarsago Romania SRL, prin posta electronica un mesaj de confirmare a comenzii. Livrarea produselor comandate este oferita gratuit de catre Tarsago Romania SRL.
  Detalii cu privire la conditiile de cumparare on-line a produselor noastre sunt oferite la sectiunea „Magazin on-line” a acestui site.
 2. PUBLICITATE SI LINK-URI CATRE ALTE SITE-URI
  Site-ul lumearetetelor.com poate contine link-uri catre site-uri apartinand unor terte persoane sau materiale publicitare apartinand unor terte persoane. Tarsago Romania SRL nu ofera nici o garantie cu privire la corectitudinea si nu poate fi tinuta responsabila pentru continutul unor asemenea site-urilor apartinand oricaror terte persoane, nici pentru publicitatea in favoarea unor terte persoane. Tarsago Romania SRL recomanda consultarea termenilor si conditiilor aferente fiecarui site.
 3. DATE DE IDENTIFICARE
  Denumire: Tarsago Romania SRL;
  Sediu: Str. Vulturilor, nr. 18-18A, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania;
  Numar inregistrare la Registrul Comertului: J40/693/2004;
  Cod unic de identificare: R 16066125.
 4. MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR
  Daca intervin modificari de orice natura in privinta informatiilor furnizate de aceasta pagina, vom posta o versiune revizuita a acestor Termeni si Conditii. Adaptarile periodice ale acestei pagini asigura informarea utilizatorilor cu privire la datele si informatiile pe care Tarsago Romania SRL le colecteaza, la modul in care sunt utiliizate asemenea date si informatii si in ce conditii ar putea fi ele dezvaluite unor terte persoane.
 5. GARANTIILE Tarsago Romania SRL

Garantia calitatii
Puteti comanda cu incredere produsele noastre. In cazul in care vreunul dintre produsele Tarsago Romania SRL nu ajunge la dumneavoastra in stare perfecta, il puteti returna. El va fi inlocuit fara niciun cost din partea dumneavoastra sau veti primi contravaloarea lui. Tarsago Romania SRL are un singur scop – acela de a va oferi intotdeauna satisfactie maxima dumneavoastra, clientul nostru valoros.

 1. NOTA INFORMARE PRIVIND DREPTUL DE RETRAGERE

Prin prezenta va informam ca, potrivit legii, aveti dreptul de a va retrage din contractul incheiat cu noi, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data:

(i) la care intrati dumneavoastra sau un tert indicat de dumneavoastra (altul decat transportatorul), in posesia fizica a produselor comandate, sau

(ii) la care intrati dumneavoastra sau un tert indicat de dumneavoastra (altul decat transportatorul), in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate printr-o singura comanda si livrate separat), sau

(iii) la care intrati dumneavoastra sau un tert indicat de dumneavoastra (altul decat transportatorul), in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti), sau

(iv) la care intrati, dumneavoastra sau un tert indicat de dumneavoastra (altul decat transportatorul), in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata).

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dvs. de retragere, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta la adresa: Tarsago Romania, OP 83-CP 5, prin fax la numarul: 021.201.99.95 sau prin e-mail la adresa de e-mail: contact@editurard.ro. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere de AICI; folosirea acestui model NU este insa obligatorie. De asemenea, puteti sa va exercitati dreptul de retragere sunandu-ne la numarul de telefon 021.201.99.99.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. Exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale, dupa caz: a) de a executa contractul, sau b) de a incheia contractul, in cazul in care ati efectuat o comanda. Exercitarea dreptului de retragere are ca efect incetarea in mod automat a oricarui contract auxiliar.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv, daca este cazul, costurile livrarii produselor catre dvs., cu exceptia costurilor suplimentare daca ati ales alta modalitate de livrare decat tipul de livrare standard oferit de noi, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata pe care ati folosit-o pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

De asemenea, in masura in care returnarea produselor se face prin serviciile postale oferite de Compania Nationala Posta Romana indicate de noi, va vom rambursa si aceste costuri suportate de dvs. Va vom achita costurile de retur suportate de dvs. utilizand serviciile colet postal intern cu ramburs oferite de Compania Nationala Posta Romana. Plata se va face dupa ce vom intra in posesia bunurilor returnate.

Expediati produsele la adresa: Tarsago Romania, OP 83-CP 5, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Conform legii, sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor returnate care rezulta din manipularea produselor, altele decat manipularile necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.