Cocktail revigorant pentru micul dejun

Cel mai sănătos mic dejun pe care puteţi să-l faceți din dragoste, împreună

V-ați trezit plini de voie-bună și vreți să mai petreceți câteva minute împreună, bucurându-vă, totodată, și de un mic dejun sănătos, care să vă încarce de energie? Perfect: nu trebuie decât să vă îndreptați amândoi spre bucătărie și să vă întreceți în a pregăti fructele și iaurtul pentru această variantă de mic dejun revigorantă și hrănitoare.

Iaurtul este unul dintre cele mai sănătoase alimente și poate reprezenta baza pentru cel mai sănătos mic dejun. El reprezintă porția voastră de proteine la micul dejun. Iar fructele vă furnizează fibrele, atât de necesare pentru o bună funcționare a digestiei și o stare de bine. Shake, batida, smoothie – oricum ați numi acest preparat, vă va face dimineața mai frumoasă, mai ales dacă veți acorda atenție și aranjamentului final și îl veți savura în tihnă, împărtășindu-vă planurile pentru ziua în curs.

Cocktail revigorant pentru micul dejun

Ingrediente
1 mango tăiat cubulețe
1 banană tăiată bucăți mari
150 g bucăți mari de ananas proaspăt
1 kiwi, curățat de coajă și feliat
500 ml iaurt simplu degresat complet sau parțial
1 pahar mare de cuburi de gheață

Pasul 1
Combinați mango cu banana, ananasul, kiwi, iaurtul și cuburile de gheață într-un blender. Mixați-le până se formează o pastă groasă. Păstrați câteva bucățele de fructe și, dacă doriți, o frunzuliță de ananas, pentru decor.

Pasul 2
Turnați în 2 pahare înalte.

Pasul 3
Înfigeți bucățelele de fructe păstrate în 2 frigărui de lemn și așezați câte o frigăruie în fiecare pahar, apoi așezați deasupra frunzulița de ananas.

Pasul 4
Congelați restul în caserole de plastic. Pentru a le decongela, lăsați-le 30-60 de secunde în cuptorul cu microunde și mixați-le cu blenderul.


Adaugă un comentariu

author
De Dinu Florian
Comentarii recente
    Top Postari

    © 2018 Tarsago Media Group