Alimente pentru cura de slabire: Lactate

Da, lactatele sunt o sursa excelenta de calciu, mineral care s-a descoperit ca ajuta in cura de slabire, facandu-ne sa ne simtim satui mai repede. Dar poate nu stiati ca…

…studiile au dovedit ca lactatele sunt mai eficiente in accelerarea arderii grasimilor decat oricare alimente ce contin calciu. Cercetatorii spun ca si alte ingrediente din lactate actioneaza in sinergie cu calciul.

Intr-un studiu realizat la Universitatea din Tennessee, cercetatorii americani au descoperit ca trei gustari zilnice bazate pe lactate reduc semnificativ grasimea din organism la persoanele obeze. Daca si numarul de calorii e micsorat in acelasi timp, arderea grasimilor si pierderea in greutate se accelereaza.
Si asta nu e tot! Un studiu efectuat in 2010 arata ca, daca bei lapte degresat imediat dupa efectuarea unor exercitii fizice si, din nou, dupa inca o ora, vei arde grasimile, iti vei creste masa musculara si iti vei intari oasele.
Consuma cel putin trei portii de lactate pe zi. Combina aceasta dieta cu exercitii fizice, pentru a maximiza efectele in procesul de slabire.


Adaugă un comentariu

author
De Dinu Florian
Comentarii recente
    Top Postari

    © 2018 Tarsago Media Group